Hoe op gewicht te blijven?

Een vaak gehoorde opmerking die wij horen is:
“Moet ik nu mijn leven lang Herbalife gebruiken ?”.

Herbalife is meer dan een afslankproduct !

Met een dergelijke opmerking doe je de producten van Herbalife te kort.

De producten zijn niet alleen ontwikkeld voor gewichtsbeheersing, maar ook ter ondersteuning van jouw dagelijks voedingsbehoefte. De Formule 1 voedingsshake bijvoorbeeld is een makkelijk en evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.

Wil je dus elke dag uitgebalanceerd eten. Wil je verzekerd zijn dat je dagelijks de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt ? Dan is het helemaal niet zo raar om jouw voeding aan te vullen met de producten van Herbalife.

Gewichtscontrole
Maar als je geen behoefte hebt om na het afvallen dagelijks supplementen te nemen én je bent op je streefgewicht aangekomen adviseren wij het volgende:

Stap 1: Laat je lichaam wennen aan het nieuwe gewicht
Stap over van 2 shakes naar 1 shake per dag. Vervang bijvoorbeeld je ontbijt nog door de Formule 1 voedingsshake. Lunch en diner gezond en mager en blijf veel water drinken. Neem als tussendoortje fruit of een andere magere snack.

Doe dit hetzelfde aantal dagen, als je nodig hebt gehad om af te vallen. Heb je bijvoorbeeld 4 maanden nodig gehad om jouw streefgewicht te behalen, stap dan nog 4 maanden over op alleen één Formule 1 voedingsshake per dag.

Stap 2: Zorg voor de balans tussen je calorie inname en calorie verbranding
Zorg dat je niet gaat jojo-en en probeer jouw gewicht stabiel te houden. Ga periodiek op de weegschaal staan om te kunnen zien of jouw gewicht nog steeds in de buurt ligt van jouw gewenste gewicht. Af en toe één of twee kilo afvallen is veel makkelijker dan elk jaar je gewicht te laten oplopen en vervolgens weer 10 tot 20 kilo te moeten afvallen.

Evenwicht krijg je door meer te gaan bewegen en/of minder te eten en drinken. Afhankelijk van jouw lengte, gewicht, leeftijd en dagelijks bewegingsintensiteit heeft jouw lichaam een bepaald aantal calorieën nodig om te verbranden en bijvoorbeeld om te zetten in energie. 

Vervolgens is het een kwestie van goed in de gaten houden dat je niet structureel meer eet en drinkt dan jouw lichaam daadwerkelijk nodig hebt.

Let op: Naarmate je ouder wordt (en dit proces start gemiddeld bij 40 jaar), gaat jouw caloriebehoefte steeds verder achteruit:
Een vrouw van 30 jaar met een lengte van 1,70 m en 70 kg die weinig beweegt heeft een dagelijkse caloriebehoefte van 1789,97
Een vrouw van 40 jaar met een lengte van 1,70 m en 70 kg die weinig beweegt heeft een dagelijkse caloriebehoefte van 1738,01
Een vrouw van 50 jaar met een lengte van 1,70 m en 70 kg die weinig beweegt heeft een dagelijkse caloriebehoefte van 1686,05
Een vrouw van 60 jaar met een lengte van 1,70 m en 70 kg die weinig beweegt heeft een dagelijkse caloriebehoefte van 1634,09

Weer aangekomen wat nu ?
Als je weer iets bent aangekomen start je weer tijdelijk met het Herbalife afslankprogramma. Eén of twee weken je calorie-inname beperken, zonder dat dit ten koste gaat van noodzakelijke voedingsstoffen. Herbalife bestellen gaat bij ons overigens heel eenvoudig en snel !

Onze kracht

 • Betaal achteraf met Riverty (Afterpay)
 • Herbalife meestal de volgende dag in huis
 • Verzending met PostNL of DPD
 • Ook levering op zaterdag en maandag !
 • Bij bestelling boven 69 euro geen verzendkosten
 • Gratis deskundig advies
 • 30 jaar ervaring
 • 30 dagen niet tevreden geld terug garantie
 • Veilig bestellen en betalen
 • De beste service
 • Wij belonen onze trouwe klanten!
 • Aangesloten bij Webshop Keurmerk
 • Bij elke Herbalife bestelling ontvangt u loyalty punten voor extra korting!

Contact

Shape Care International
Onafhankelijk Herbalife Member

Karin Klaver

Hollandse Hout 342
8244 GP Lelystad
info@shapecare.nl

Levering via PostNL

Levering via PostNL

Betaalmogelijkheden

© 2015 - 2024 Uw Herbalife distributeur Shape Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel